Burimet e Vetëmenaxhimit

Ekzistojnë disa mënyra për të promovuar një shëndet më të mirë mendor

Mësoni më shumë si të ndihmoni veten tuaj dhe të menaxhoni depresionin

Lexoni rreth vetëmenaxhimit dhe kryeni testin vetëplotësues

Lexoni më tej

Kryeni testin vetëplotësues

Vendet e Punës

Njerëzit kalojnë një të tretën e jetës së tyre në punë. Depresioni është një çrregullim i zakonshëm tek njerëzit që janë të punësuar, në të njëjtën mënyrë është për njerëzit që janë të papunë ose në pension. Vendet e punës mund të mbështesin punonjësit me simptoma të depresionit për të kërkuar dhe për të pasur akses në trajtim dhe mbështetje. 

A keni nevojë për më shumë informacion se si vendi juaj i punës mund të mbështesë punonjësit që vuajnë nga depresioni?

Lexo më shumë

TË KËRKOSH NDIHMË PËR DEPRESIONIN

është një hap i rëndësishëm

iFightDepression është një projekt i financuar dhe implementuar nga: