Burimet e Vetëmenaxhimit

Ka mjaft mënyra për të promovuar një shëndet mendor më të mirë.

Mëso sesi mund të ndihmosh veten dhe të menaxhosh depresonin tënd.

Lexo rreth vetëmenaxhimit dhe bëj testin e vetëvlerësimit.

Lexoni më tej

Kryeni testin vetëplotësues

Çfarë është depresioni?

Çfarë duhet të dini për depresionin

  • Depresioni është sëmundje reale.
  • Depresioni është gjendje serioze.
  • Depresioni nuk është stres apo thjesht të mosndjerit mirë.
  • Depresioni nuk është thjesht një çrregullim mendor.
  • Depresioni përfshin procese biologjike.
  • Depresioni është çrregullim
  • Depresioni është sëmundje sistemike.
  • Depresioni është çrregullim i zakonshëm/që prek çdo njeri.
  • Depresioni mund të prekë çdo njeri.
  • Depresioni mund të përsëritet apo të jetë kronik.

iFightDepression është një projekt i financuar dhe implementuar nga: