Burimet e Vetëmenaxhimit

Ekzistojnë disa mënyra për të promovuar një shëndet më të mirë mendor

Mësoni më shumë si të ndihmoni veten tuaj dhe të menaxhoni depresionin

Lexoni rreth vetëmenaxhimit dhe kryeni testin vetëplotësues

Lexoni më tej

Kryeni testin vetëplotësues

Depresioni dhe pikëllimi

Depresioni dhe pikëllimi

Nëse puna juaj e përditshme është këshillimi, ka të ngjarë të përballeni me pikëllimin. Humbja e një personi të rëndësishëm mund të shkaktojë një reagim shumë të fortë, që mund të jetë një gjendje emocionale e ngjashme me depresionin.

 

Disa nga shenjat dhe ndryshimet e sjelljes mund të jenë shumë të ngjashme në të dyja situatat. Prandaj është e rëndësishme të dalloni midis depresionit dhe shqetësimit ose vuajtjes normale, siç është pikëllimi. Disa aspekte mund të ndihmojnë për të gjykuar situatën aktuale (shih imazhin).

iFightDepression është një projekt i financuar dhe implementuar nga: