Kërko ndihmë (Shqipëri,Kosovë)

Nëse jeni në krizë ose nëse keni mendime për të dëmtuar veten ose të tjerët, duhet menjëherë të kontaktoni mjekun tuaj të mjekësisë (mjek i përgjithshëm i profesionistëve të shëndetit mendor) ose departamentin më të afërt të urgjencës. Në rast emergjence, telefononi - numri i urgjencës në nivel kombëtar 112 dhe numri i urgjencës në Tiranë 127 (Republika e Shqipërisë) ose 112 për Republikën e Kosovës.

 

Shqipëri:

  1. Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies Komunitare, Rr. Irfan Tomoni, P.8/3, Ap. 10, Tirana
  2. Qendra Komunitare e Shëndetit Mendor Nr. 1, Tiranë
  3. Qendra Komunitare e Shëndetit Mendor Shkodër
  4. Qendra Komunitare e Shëndetit Mendor Korçë


Kosovë:

  • Qendra e shëndetit mendor në Prizren. Adresa: Rr. Xhevat Berisha p.n.Telefono: 029 623 760 ose 029 623 931
  • Qendra e shëndetit mendor në Prishtinë. Adresa: Rr. “Henry Dynant”, p.n.Telefono: 038 542 195 ose 038 542 199
  • Qendra e shëndetit mendor në Mitrovicë. Adresa: Ilirid, Rr. “Bedri Hasanaj“ Telefono: 028 530 834 ose 028 532 502
  • Qendra e shëndetit mendor në Gjilan. Adresa: Rr.Xhorxh Vashington, p.n. Telefono: 0280 323 801 ose 0280 327 274 ose 0280 327 474
  • Qendra e shëndetit mendor në Pejë. Adresa: Rr. Nëna Terezë, p.n. Telefono: 039433-291
  • Qendra e shëndetit mendor në Gjakovë. Adresa: Rr. Londra, p.n. Telefono: 0390 322 456

 

International Help Addresses

This page only displays help addresses in Kosovo and Albania. For help contacts in your country please switch to your language by clicking on your country's flag on the left hand side of the page.

The following links might also be helpful:

EAAD Help Section    

IASP Crisis Centre     

iFightDepression është një projekt i financuar dhe implementuar nga: