Burimet e Vetëmenaxhimit

Ka mjaft mënyra për të promovuar një shëndet mendor më të mirë.

Mëso sesi mund të ndihmosh veten dhe të menaxhosh depresonin tënd.

Lexo rreth vetëmenaxhimit dhe bëj testin e vetëvlerësimit.

Lexoni më tej

Kryeni testin vetëplotësues

Jam i shqetësuar për dikë...

Jam i shqetësuar për dikë...

Nëse besoni se dikush që njihni mund të vuajë nga depresioni, mund të ndiheni të shqetësuar, frikësuar ose frustruar. Mbështetja sociale është shumë e rëndësishme për ata që vuajnë nga depresioni, dhe është më e lehtë të jesh përkrahës kur je i mirëinformuar për simptomat dhe trajtimin e depresionit. Kjo faqe do t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë depresionin, të mësoni sesi mund të përkrahni dikë që është duke përjetuar depresion, dhe përshkruan hapat që mund të merrni për veten dhe të dashurit tuaj.

iFightDepression është një projekt i financuar dhe implementuar nga: