Burimet e Vetëmenaxhimit

Ekzistojnë disa mënyra për të promovuar një shëndet më të mirë mendor

Mësoni më shumë si të ndihmoni veten tuaj dhe të menaxhoni depresionin

Lexoni rreth vetëmenaxhimit dhe kryeni testin vetëplotësues

Lexoni më tej

Kryeni testin vetëplotësues

Testi vetë-plotësues


Monitorimi i humorit tuaj është një pjesë e rëndësishme e vetë-menaxhimit të depresionit. Nëse nuk keni ndjenjë të drejtë, mund ta merrni këtë vetë-test për të parë nëse mund t'ju nevojitet ndihmë shtesë.

 

Merrni testin vetëplotësues

iFightDepression është një projekt i financuar dhe implementuar nga: